Avocadosuppe à la crème
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver de modne avocadoer. Gem en halv til pynt. Dryp den med lidt citron, så den ikke bliver mørk.
Tag kødet ud af de øvrige avocadoer - det er nemmest at bruge en ske. Kom avocadokødet i en blender eller foodprocessor sammen med citronsaften, fløde, karry, (salt), hvid peber og kold bouillon. Skær den gemte halve avocado i strimler og pynt suppen. Kan varmes op eller serveres kold. |
|
Opskriften er vist 29418 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne