Avocadosuppe, kold
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Del avocadoerne på langs og tag stenene ud. Dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt. Tag kødet ud med en ske, gem den ene halve avocado til pynt.
Mos kødet i en blender eller gennem sigte sammen med kold hønsebouillon, 1 dl. piskefløde, cognac og knust hvidløg. Smag evt. med salt og peber. Stil suppen koldt. Dryp evt. lidt citronsaft over, så suppen ikke bliver mørk. Pisk resten af piskefløden let. Skær den halve avocado i tynde skiver og hæld suppen i suppeskåle. Kom 1 spsk. flødeskum og nogle avocadoskiver i hver portion og server. Tips: Suppen kan smages til med lidt karry i stedet for cognac. Der kan evt. også drysses med fintklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 19277 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne