Varm avocadosuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Halver avocadoerne og skrab kødet ud. Skær det i mindre stykker. Dryp med citron og blend dem med salt, peber og halvdelen af fløden, til det bliver pure. Tilsæt resten af fløden og blend grundigt.
Opvarm hønsebouillonen til kogepunktet, tilsæt avocadopure og smag til med sherry. Den færdige suppe må ikke koge, det vil få den til at skille. < BR> Pynt eventuelt med lidt røget laks og en kvist dild. Serveres med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 17479 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne