Rødkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødkål, æbler og løg snittes fint og svitses i olie.
Eddike, ribsgelé, salt og peber tilsættes efter smag. Inden servering blandes appelsinfileter og hakkede nødder i. |
|
Opskriften er vist 217622 gange,
og udskrevet 5799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2024-01-19 15:13:07 Jeg har lavet den til lam, rigtig god Gerda - 2019-11-28 10:35:46 Lækker salat. Karen - 2015-11-16 17:57:41 Der står svitses men ikke hvor længe? anonym - 2008-12-09 20:06:09 Ellen. Jeg skal servere den på lørdag, smager den bedst kold eller varm til andebryst ? Lene - 2007-12-19 22:13:50 Hvor meget ribsgelé skal der tilsættes? Joan - 2005-01-01 01:01:01 det smager faktisk rigtig godt, har lavet det til mange forskellige retter-et hit hver gang Cille - 2005-01-01 01:01:01 lækkert med den sur-søde smag. Smager godt både varm og kold Annette - 2005-01-01 01:01:01 jeg er forvirret over smagen. Skal det smage sødt eller surt? dorte - 2005-01-01 01:01:01 man kan bruge appelsinsaft i dressingen og man kan også tilføje nogle røde sødtkogte tranbær. Det ser godt ud og smager fint, lidt bittert , i alt det søde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne