Marineret tun med grøntsager
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 180 grader.
Bland persille, koriander, peberkorn, olivenolie og hvidløg og vend tunen heri. Læg den i et ildfast fad, hæld evt. resten af olien ved og læg citronskiverne over. Dæk med alufolie og stil fisken i ovnen 15-20 minutter afhængig af tykkelsen. Husk, tun må godt være lidt rød i midten. Den skal ikke gennemsteges. Afkøl tunen i marinaden og stil den i køleskabet 2-3 timer, gerne natten over. Rens grøntsagerne, skær dem i skiver og steg dem i lidt olie. Tag tunen op, kasser citronskiverne og gem marinaden. Skær tunen i tykke skiver. Anret tun og grøntsager på et fad, hæld marinaden over og pynt med koriander. |
|
Opskriften er vist 26127 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne