Kyllinge - karry - suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Asien Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen i strimler, og svits det i gryden.
Tilsæt karrypastaen, og lad det trænge ind i kødet.
Hæld 1 liter grønsagsbouillon i, tilsæt hvidløg, kokosmælk og fløde.
Lad det simre lidt.
Tilsæt grøntsager, og evt. en ekstra ½ liter bouillon.
Skær top og bund af 1 eller 2 strå citrongræs, flæk dem på langs og kog dem med i suppen.
Lad det trække 2-3 timer. Der kan naturligvis tilsættes mere hvidløg eller karrypasta efter behov hvis den ikke er stærk nok. Ved servering varmes suppen op og står og simrer ½ times tid. Server evt. med en klat creme fraiche og lidt hakket persille. |
|
Opskriften er vist 146180 gange,
og udskrevet 2406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-08 19:33:17 Meget god suppe. Nem at lave. Også godt med ris til. :-) uhm smovs - 2014-12-10 13:20:55 Mit navn siger alt om den suppe. Pia - 2014-10-11 12:29:43 Hvis jeg laver det dagen før det skal spises skal jeg så vente med grønsagerne ? Tina - 2007-12-22 20:50:17 Smager helt fantastisk.. yammi.. Inge - 2007-11-16 10:29:13 Man kan købe karry pasta i rød gul og grøn. Findes i de fleste større supermarkeder. Er ret godt Jeg har brugt det en del gange Louise 2 - 2007-11-08 11:20:01 hvad er det for noget karry pasta ? Louise - 2005-01-01 01:01:01 Der er naturligvis tale om en stor ds. kokosmælk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne