Bagte hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær toppen af 2 hele friske hvidløg og pensles med lidt olivenolie eller en klat kryddersmør. Drysses med salt.
Sæt hvidløgene i et ildfast fad i lidt salt for at de bedre kan stå. Bages i 30 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 91050 gange,
og udskrevet 867 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Henning Madsen - 2015-05-30 17:14:46 Den kemiske reaktioner der sker i hvidløget ved opvarmning, reducerer både smag og lugt. Derfor smager et rigtigt bagt løg/hvidløg heller ikke nær så kraftig som et rå. Det er en sejlivet skrøne at man lugter kraftigt dagen efter, forudsat selvfølgelig at løget er bagt ordentligt bjarnebc - 2014-06-07 17:00:51 Kan ikke anbefales hvis man skal være sammen med andre dagen efter, end dem der har deltage i måltidet!! 😖 C. Larsen - 2009-10-04 14:03:38 bagte hvidløg - og hvor man klemmer kødet ud, tilsat smør og Læssø-salt -. DET smager ikke så strengt dagen derpå, som hvis man tilsvarende har spist et helt presset hvidløg, Hvorfor ved jeg ikke. om ovnbagt hvidløg smagen derpå! - 2008-10-21 21:19:23 Ovnbagt hvidløg med smør på og evt. krydderier, lugter ikke nær så meget, som hvis de havde været rå. Vi plejer at bruge 2 bagte hvidløg til hver af os, og datteren siger kun at vi dufter lidt af hvidløg, men ikke med en kraftig lugt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne