Blomkål som i Milano
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del blomkålken i buketter og kog knapt mør i letsaltet vand.
Afkøles.
Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og tilføj løget i skiver og hakket persile. Fortsæt til løget er ved at blive gennemsigtigt. Hæld smør og løg i en ildfast skål og sæt kålbuketterne i med stilkene nedad. Drys Parmesan over. Smelt resten af smørret og hæld det over. Sæt i ovnen ved ca 225 grader C. alm. ovn og bag i 10 - 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 147549 gange,
og udskrevet 2764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (120 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2013-04-30 19:11:20 Ekstra parmesan er et plus... Kunne godt bruge et hint af hvidløg så det prøver jeg næste gang :) Per - kok - 2012-11-14 18:15:21 God ret, men portionen til 4 personer, passer kun til 2 personer. Hvis man har persille i fryseren kan det også bruges. !! - 2011-06-20 15:58:38 Dejlig ret med blomkål. Drys gerne mere parmasan på end der står i opskriften. feberline - 2005-01-01 01:01:01 denne ret er rigtig god med stødt ingefær på. Altså i mine øjne... 8-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne