Butterdejssnitter med brie og pære
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hver plade skæres i 6 små firkanter.
Brien skæres i tynde skiver.
Kernehuset fjernes på de uskrællede pærer og de skæres i tynde skiver (er skiverne for lange kan de halveres).
På hver dejfirkant lægges et stykke brie og 6 stykker pære. Snitterne bages ved ca. 200-220 grader i ca. 20 min. Tips: Snitterne smager bedst lune, men de kan bages i forvejen og fryses ned. Når de skal bruges lunes de fra frossen tilstand, kort tid (max. 5 min.) i en 200 grader varm ovn. Beregn 3 stykker pr. person. |
|
Opskriften er vist 23252 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne