Butterdejssnitter med Gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt : |
|
|
Tag ostene op og lad dem dryppe af.
Bland ostene med krydderierne og rør godt rundt. Tilsæt rejer eller laks og rør rundt. Rul butterdejspladerne ud og lav firkantede stykker af 8 cm. længde. Put en spsk. af osteblandingen på midten af hvert stykke og luk snipperne indover, så de danner en firkant. Pensl med æg eller olie. Bages ca. 10 min. ved 180 grader C. alm. ovn. Serveres lune med lidt groftsnittet salat ved siden af med løgringe på som pynt. |
|
Opskriften er vist 14878 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne