Butterdejssnitter, fyldte
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Optø butterdejen.
Skær den ud i 5 cm. store kvadrater.
Hak skinken, pil og hak løg, og svits begge dele i smør på en pande.
Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af butterdejsstykkerne.
Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne god sammen.
Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand) og drysses med birkes.
Stil snitterne på bageplade og bag dem i ovnen ved 220 grader i 10 - 15 min.
Serveres lune.
|
|
Opskriften er vist 20099 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne