Pot au feu af lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Morklerne skylles og opblødes i koldt vand i 1 time.
Kødet skæres i tern ca 3x3 cm, overhældes med kogende vand og sættes derefter over i koldt vand. Grøntsagerne tilsættes sammen med morklerne, når vandet er i kog. Efterhånden som grøntsagerne er møre, tages de op, skæres i passende stykker og lægges til side. Når kødet er mørt, smages fonden til med salt og groftkværnet peber. Grøntsagerne og presset hvidløg tilsættes og varmes kort igennem, inden grofthakket basilikum efter smag tilsættes. Groft brød serveres til. |
|
Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne