Pot au feu af lam

Pot au feu af lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.lammebov
50 g.tørrede morkler
1 gulerod
10 skalotteløg
100 g.pastinak
1 lillepersillerod
50 g.knoldselleri
6 tomater, flåede
2 porrer
2 fedhvidløg
 frisk basilikum efter smag
 grovbrød
 
Opskrift:
Morklerne skylles og opblødes i koldt vand i 1 time.

Kødet skæres i tern ca 3x3 cm, overhældes med kogende vand og sættes derefter over i koldt vand. Grøntsagerne tilsættes sammen med morklerne, når vandet er i kog.

Efterhånden som grøntsagerne er møre, tages de op, skæres i passende stykker og lægges til side. Når kødet er mørt, smages fonden til med salt og groftkværnet peber.

Grøntsagerne og presset hvidløg tilsættes og varmes kort igennem, inden grofthakket basilikum efter smag tilsættes.

Groft brød serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu