Butterdejspakker med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olien varmes i en gryde, tilsæt finthakket løg og lad det stege ca. 2 minutter.
Kom kødet i gryden og brun det.
Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 minutter (kan med fordel laves dagen før).
Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud. Skær butterdejen i firkanter. Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pelsel dem med æg. Tryk kanterne med en gaffel. Bages ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 320748 gange,
og udskrevet 6751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (107 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2014-10-22 17:27:53 Kom dog hvad som helst i,bliv evt. inspireret af forårsrulleopskrifterne på fyld. Lidt hurtigere og nemmere end forårsruller og uden al det friturehalløj. rikke - 2014-07-27 18:43:55 Kan det anbefales at putte karry i kødet? stuggi - 2013-09-02 11:45:21 kan de spises kolde Helle - 2013-03-17 17:39:04 Hey Bettina 1965 Når du fryser dem ned er de så færdigbagte eller rå ?? Den mad elskende - 2012-02-23 13:49:17 Det ligner du selv har bagt butterdejen, hvad er opskriften til den:) jeg har godt nok bare købt den i fakta. Bettina.1965 - 2012-01-19 22:51:42 Det gode ved de her er at, de er super nemme at lave og så smager de bare super mums .-) og man kan jo selv putte det i man kan lide. Her elsker ungerne dem og vi spiser dem til aftensmad når vi skal have noget hurtigt. De kan nemlig også med fordel fryses ned. tanja - 2011-07-10 21:25:46 du kan købe butterdej enten på frost eller fersk i bilka, føtex rema osv. vikip - 2011-04-21 21:28:36 hej. kan én af jer brugere lige hjælpe mig lidt? jeg ved ikke hvor jeg køber butterdejen... vikip - 2011-04-21 21:24:37 Jeg synes den er super. Det er en ret der er nem at lave, og jeg er altså 12 år og snart 13 år. :) . Pip - 2011-01-10 19:07:37 Lyder rigtigt lækkert... men kan retten fryses ?? miksen - 2010-11-09 16:22:21 Det er bare noget mumset mad, tilsæt evt. et fed knust hvidløg. Retten kan også bruges som hovedret. Louisa Ditte - 2009-11-20 16:30:36 Min plejemor lavede dem da jeg var barn og var hel vild med dem.. Nu vil jeg prøve selv :) Vera - 2009-09-12 19:38:26 smager rigtig godt jeg brugte svinekød istedet for oksekød det smager også godt PS: jeg er 10 år anonym - 2009-07-14 15:35:55 De er bare helt vildt gode og rigtig pæne;o) jeg putter revet gulerødder i sovsen. vi får dem med ovn kartofler/pomfritter og salat til. tanya - 2009-07-09 19:44:20 de er bare super gode,ka bare bli ved og ved m at spise dem Fru Sørensen - 2009-05-14 19:32:03 Børnene elskede dem....sikke en sucesse :o) Puttede ost i. Det skal vi prøve igen. may - 2009-04-24 17:36:02 du er bare så super lækker. a jeg bare vil ha den hver anden dag Katrine - 2009-01-03 14:04:28 De var super gode.. Børn elsker dem! herfra - 2008-11-17 10:17:20 de smager helt vildt godt, rev lidt gulerødder og puttede i. Vi fik dem med ovnkartofler og salat, mmm det var godt! Lotte - 2008-09-21 11:36:51 Hvad serverer man til dem ? flouf :D - 2008-09-07 15:15:47 jeg har prøvet dem og de blev såå gode p.s prøv dem med chili sovs julie - 2008-07-04 12:19:20 uh ja , de er sørme gode . rigtig lækker opskrift susan - 2008-06-16 10:41:58 kan de ikk også laves i ovnen på risten?? trille - 2008-02-20 17:01:28 mums, de er gode, lidt forskelligt fintsnittet grønsager i kødsovsen, giver den et ekstra pift. Pernille - 2008-01-19 20:12:20 Meget nemt at lave. Delikat. B! - 2008-01-16 16:37:05 kan man ikke pensle med andet end æg? f.eks. mælk? anonym - 2007-11-22 14:05:36 Lækkert...o,o Tanja - 2007-11-08 11:56:10 den er virkelig god Marie - 2007-10-29 20:23:02 super gode også med champignoner Per - 2007-06-15 19:00:27 Pensel kanterne med æg inden du lukker pakkerne, og lige før pakkerne sættes i ovnen pensles overflladen også med æg Ilse - 2007-05-13 17:43:54 De er rigtig gode med chili og hvidløg i Jeppe og Jacob - 2005-01-01 01:01:01 Den er go' Anja - 2005-01-01 01:01:01 den er super, børnene elsker dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne