Butterdejspakker

Butterdejspakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 frossen butterdej
 lidt mel
 
0.5 pk.flødeost med krydderier
 lidt mælk/vand
 skinketern (eller rejer)
 broccoli i meget små buketter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rul en plade færdiglavet frossen butterdej ud til ca. kvart tykkelse (du kan fx bruge en flaske, hvis du ikke har en kagerulle) – put lidt mel på bordet først, så det ikke sætter sig fast! (Man køber butterdej i pakker med en 5-6 stykker små tykke plader i – du kan enten lave et større antal butterdejspakker, hvis du fx har gæster eller også kan resten af butterdejen sagtens gemmes i fryseren). Del dejstykket i 2 lange stykker. Bland i en skål: Ca. ½ pakke flødeost med krydderier (rørt sammen med lidt mælk/vand, så det bliver helt bløde at røre i), skinketern (eller rejer), broccoli i meget små buketter og salt og peber. Læg lidt af massen i den ene ende af hver dejstykke. Fold resten af stykket henover enden med fyldet i og tryk de åbne sider sammen med en gaffel. Bag pakkerne i ovnen (på en plade/rist med bagepapir) til butterdejen hæver op og bliver sprød.





karakterer:
Opskriften er vist 47146 gange,
og udskrevet 996 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-24 17:27:02
Selve beskrivelsen af at lægge fyldet på butterdejen forvirrede mig - lige indtil jeg fandt ud af hvad det egentlig var jeg skulle gøre. Så er det jo børnehave klasse nemt - og ikke en SÅ lang beskrivelse værdigt

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg lavede den til en fødselsdag og flere ringede for at få opskriften så det var bestemt en succes!

  -   2005-01-01 01:01:01
Har efterhånden lavet den til alle dem vi kender, og over halvdelen har bedt om opskriften. Jeg er begyndt at lave stænger af 2 plader butterdej, for det går lidt hurtigere. Men vær forberedt på at så bliver der også spist noget mere. Skal have ca 30 min ved 175 grader. Jeg bruger forresten den orange flødeost fra Buko.

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en rigtig god opskrift. du beskriver hvad det er man har med at gøre og alt mugligt andet