Butterdejspakker
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Rul en plade færdiglavet frossen butterdej ud til ca. kvart tykkelse (du kan fx bruge en flaske, hvis du ikke har en kagerulle) – put lidt mel på bordet først, så det ikke sætter sig fast! (Man køber butterdej i pakker med en 5-6 stykker små tykke plader i – du kan enten lave et større antal butterdejspakker, hvis du fx har gæster eller også kan resten af butterdejen sagtens gemmes i fryseren). Del dejstykket i 2 lange stykker. Bland i en skål: Ca. ½ pakke flødeost med krydderier (rørt sammen med lidt mælk/vand, så det bliver helt bløde at røre i), skinketern (eller rejer), broccoli i meget små buketter og salt og peber. Læg lidt af massen i den ene ende af hver dejstykke. Fold resten af stykket henover enden med fyldet i og tryk de åbne sider sammen med en gaffel. Bag pakkerne i ovnen (på en plade/rist med bagepapir) til butterdejen hæver op og bliver sprød.
|
|
Opskriften er vist 47266 gange,
og udskrevet 1000 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2007-03-24 17:27:02 Selve beskrivelsen af at lægge fyldet på butterdejen forvirrede mig - lige indtil jeg fandt ud af hvad det egentlig var jeg skulle gøre. Så er det jo børnehave klasse nemt - og ikke en SÅ lang beskrivelse værdigt dorte - 2005-01-01 01:01:01 jeg lavede den til en fødselsdag og flere ringede for at få opskriften så det var bestemt en succes! Lene - 2005-01-01 01:01:01 Har efterhånden lavet den til alle dem vi kender, og over halvdelen har bedt om opskriften. Jeg er begyndt at lave stænger af 2 plader butterdej, for det går lidt hurtigere. Men vær forberedt på at så bliver der også spist noget mere. Skal have ca 30 min ved 175 grader. Jeg bruger forresten den orange flødeost fra Buko. ubekendt - 2005-01-01 01:01:01 den er god svingpjat - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig god opskrift. du beskriver hvad det er man har med at gøre og alt mugligt andet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne