Butterdejspakker med krabbekød

Butterdejspakker med krabbekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

HøjtidValentinesdag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 pk.færdigkøbt butterdej
90 g.smelteost med rejer, 30+
75 g.krabbekød på dåse
40 g.ost, mozzeralla
 dild
 
 æg til pensling
 
Opskrift:
Rul den optøede butterdejsplade let ud og del den i to lige store firkanter. De skal senere foldes sammen til trekanter.

Smelteost og krabbekød blandes sammen. Dejkanterne pensles med sammenpisket æg (får dem til at holde sammen). Smør et tyndt lag af osteblandingen på den ene halvdel af dejruden, drys lidt hakket dild og lidt mozzeralla på. Fold den anden halvdel af ruden over fyldet, så der dannes en trekant. Kanterne trykkes let sammen.

Trekanterne bages i ovnen i 10-15 min ved 225 grader. Butterdejen skal være hævet og lidt gyldenbrun før de er færdige.

Server dem straks.





karakterer:
Opskriften er vist 27897 gange,
og udskrevet 703 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu