Butterdejspakker med æg og flødeost

Butterdejspakker med æg og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 pladerfrossen butterdej
3 hårdkogte æg
2 spsk.klippet dild
2 spsk.klippet purløg
0.5 dl.creme fraiche
100 g.flødeost
1 tsk.karry
0.5 tsk.salt
1 æg til pensling
 
Opskrift:
Tø butterdejspladerne. Rul hver plade ud til en størrelse på ca. 25*20 cm og del dem i 2. Rør flødeosten blød med creme fraiche. Tilsæt karry, salt og krydderurterne. Hak æggene meget fint og bland dem i.

Fordel fyldet på de 8 plader. Fold dejen til en trekant omkring fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel.

Pakkerne pensles med æg, bages ved 200° i ca. 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 16609 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtigt gode - også til børn. Jeg havde lavet små pakker (4 pr butterdejsplade) med dette æggefyld og 3 andre slags fyld og så brugte jeg det til "skrub-af-mad". Jeg havde lavet pakkerne dagen før og stillet dem i køleskabet og så bagte jeg dem inden vi skulle spise. Det virkede godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
extrem lækker forret