Kærnemælkskage med æbler

Kærnemælkskage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
2 æg
200 g.mel
 tsk.natron
 dl.kærnemælk
50-75 g.rosiner
1 dl.solsikkekerner
 
 Pynt
2-3 æbler i skiver
 sukker
 kanel
 
Opskrift:
smørret røres blødt med sukker og tilsættes æg. Kærnemælk tilsættes og massen røres godt sammen. Rosiner og solsikkekerner tilsættes og røres godt rundt. Mel og natron (eller bagepulver) sigtes i massen, der røres godt sammen.

Dejen hældes i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Æblerne skæres i skiver og lægges ovenpå dejen, der drysses med sukker og kanel.

Kagen bages i ovnen ved 175 grader ca. 35 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 18637 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-04 13:32:08
Hej! Jeg har en lille kommetar, men en af de gode, det er en dejlig opskrift, men jeg skulle bruge en, hvor jeg kunne bruge nogle blåbær jeg havde til overs, i denne kage brugte jeg 200 gr. blåbær, og det har gjort kagen ekstra lækker og saftig, den har også fået en skøn farve, men den smager virkelig godt, det var bare det.....