Kærnemælkskage med æbler
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : |
|
|
smørret røres blødt med sukker og tilsættes æg.
Kærnemælk tilsættes og massen røres godt sammen.
Rosiner og solsikkekerner tilsættes og røres godt rundt.
Mel og natron (eller bagepulver) sigtes i massen, der røres godt sammen.
Dejen hældes i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Æblerne skæres i skiver og lægges ovenpå dejen, der drysses med sukker og kanel. Kagen bages i ovnen ved 175 grader ca. 35 minutter |
|
Opskriften er vist 18637 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-04 13:32:08 Hej! Jeg har en lille kommetar, men en af de gode, det er en dejlig opskrift, men jeg skulle bruge en, hvor jeg kunne bruge nogle blåbær jeg havde til overs, i denne kage brugte jeg 200 gr. blåbær, og det har gjort kagen ekstra lækker og saftig, den har også fået en skøn farve, men den smager virkelig godt, det var bare det..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne