Sprøde trekanter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren i en skål.
Varm vand og olie til ca. 37 grader (fingervarmt) og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og det meste af melet.
Ælt så meget mel i dejen som den kan tage.
Ælt grundigt i ca. 10 minutter til dejen er smidig.
Dæk skålen med plastfolie og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 4 timer eller i køleskabet natten over.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en ca. 3 cm. tyk plade. Drys pladen med lidt mel og skær den ud i trekanter med en meget skarp kniv. Læg trekanterne på en smurt plade og lad dem efterhæve utildækket i ca. 30 minutter. Bag trekanterne i en forvarmet ovn ved 275-300 grader i ca. 10 minutter |
|
Opskriften er vist 12430 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne