Sprøde trekanter

Sprøde trekanter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.vand
2 spsk.olie
1 tsk.salt
450 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål. Varm vand og olie til ca. 37 grader (fingervarmt) og opløs gæren heri. Tilsæt salt og det meste af melet. Ælt så meget mel i dejen som den kan tage. Ælt grundigt i ca. 10 minutter til dejen er smidig. Dæk skålen med plastfolie og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 4 timer eller i køleskabet natten over.

Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en ca. 3 cm. tyk plade. Drys pladen med lidt mel og skær den ud i trekanter med en meget skarp kniv. Læg trekanterne på en smurt plade og lad dem efterhæve utildækket i ca. 30 minutter.

Bag trekanterne i en forvarmet ovn ved 275-300 grader i ca. 10 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 12430 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu