Nøddebunde
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
hasselnødderne ristes let på en tør pande.
Afskalles ved at gnide dem i et viskestykke, og hakkes meget fint (til mel) i en blender.
Sigt hvedemel, hasselnøddemel og sukker sammen i en skål. Pisk æggehviderne skummende og tilsæt hurtigt sukker for at opnå en glat konsistens. Tilsæt derefter de sigtede ingredienser og vend det hele sammen med en gummidejskraber. Beklæd en bageplade med bagepapir og tegn med en blyant ringe på 18 cm i diameter. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt bunde eller udbred bunde indenfor de aftegnede ringe. Sæt straks pladen i ovnen og bag bundene til de er gyldne ved 180-190 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. Lad bundene køle helt af før de bruges. |
|
Opskriften er vist 60970 gange,
og udskrevet 1028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2014-11-13 16:26:10 Kan de fryses? Fie - 2014-08-18 16:11:06 Bliver de bløde ligesom alm. lagkagebunde? Per - 2011-11-30 14:47:08 Bundene kan lægges sammen med flødeskum, evt iblandet smeltet blød nougat, chokolade eller hvad man nu lyster, lige som almindelige lagkagebunde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne