Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauce
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Kastaniemousse:
Alle ingredienser lunes under konstant omrøring til de er smeltet sammen (må ikke koge). Massen hældes op i en skål og stilles koldt, gerne natten over. En ske lunes i kogende vand og man kugler moussen op med en spiseske til "æg" og anretter disse på tallerkenen med nøddebundene over. Nøddebunde: Alt røres sammen og formes som en pølse med en diameter på ca. 4 cm. Stilles koldt til pølsen er skærefast. Pølsen skæres i 1 cm tykke skiver og trykkes lidt fladere. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 7 min. til de har taget farve. Afkøles til de er sprøde. Appelsinsauce: Appelsinen vaskes, skallerne skæres tyndt og kødes skæres groft. Koges i vand med sukker og pureres eller blendes. Stilles koldt. Ved servering lægges saucen på bunden af tallerkenen. For farvens skyld, kan man pynte af med sæsonens bær. |
|
Opskriften er vist 15351 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2012-12-16 01:55:12 Hvor kan man købe kastanje puree ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne