Lammehjerne og tunge i lime

Lammehjerne og tunge i lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammehjerner
2 lammetunger
1 lime
4 artiskokker
1 citron
0.5 dl.eddike
 groftskårne grøntsager efter smag(gulerod, porre, selleri, løg) i alt 100 g.
1 dl.cremefraiche 38%
1 dl.cultura
 
 evt. lidt blandet salat til pynt
 
Opskrift:
Lammetungerne koges møre i vand tilsat løg og lidt hele peberkorn. De skal have 20-25 min. Flås og trækker i den varme lage indtil servering.

Lammehjernerne udvandes godt under rindende vand og pocheres i vand tilsat eddiken og de blandede grøntsager. De skal have 10 min.

Artiskokkerne koges møre ca 30 min, i letsaltet vand tilsat citronen skåret i halve. Stokken knækkes af, bladene pilles fra og bundene skrabes rene, Skær en glat flade, lammehjernerne kan ligge på.

Creme fraiche og cultura røres sammen og smages til med revet limeskal (der først er blancheret) samt lidt af limesaften.

Lammetungerne skæres i tynde skiver på langs, der lægges som en vifte på tallerkenerne. Herpå sættes artiskokbunde med pocherede lammehjerner ovenpå. Hjernerne maskers med limecremen, og der kan evt. garneres med salatblade

Brød kan serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 11406 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu