Lammehjerne og tunge i lime
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne Indsendt : Red : |
|
|
Lammetungerne koges møre i vand tilsat løg og lidt hele peberkorn.
De skal have 20-25 min.
Flås og trækker i den varme lage indtil servering.
Lammehjernerne udvandes godt under rindende vand og pocheres i vand tilsat eddiken og de blandede grøntsager. De skal have 10 min. Artiskokkerne koges møre ca 30 min, i letsaltet vand tilsat citronen skåret i halve. Stokken knækkes af, bladene pilles fra og bundene skrabes rene, Skær en glat flade, lammehjernerne kan ligge på. Creme fraiche og cultura røres sammen og smages til med revet limeskal (der først er blancheret) samt lidt af limesaften. Lammetungerne skæres i tynde skiver på langs, der lægges som en vifte på tallerkenerne. Herpå sættes artiskokbunde med pocherede lammehjerner ovenpå. Hjernerne maskers med limecremen, og der kan evt. garneres med salatblade Brød kan serveres til |
|
Opskriften er vist 11406 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne