Nøddebunde med appelsin
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : |
|
|
Hak nødder og chokolade til bundene hver for sig. Pisk æggehviderne meget stive. Pisk ca. 1/3 af sukkeret i og vend forsigtigt resten af sukkeret i sammen med nødder og chokolade. Tegn 3 cirkler på bagepapir, 20-22 cm i diameter. Fordel dejen i de 3 cirkler. Bag bundene ved 150 grader 35-40 min. Lad bundene svale lidt på pladerne, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde. Skræl appelsinerne med en kartoffelskræller og snit skallen fint.
Bring vand og sukker i kog sammen med appelsinskallerne i 15-20 min. Lad dem blive kolde. Pisk fløden til skum og bland forsigtigt appelsinskrællerne i. Fordel fyldet mellem bundene. Drys hakkede nødder og chokolade over den øverste bund. Tips: I stedet for appelsin kan flødeskummet smages til med pulverkaffe, kakao og flormelis. |
|
Opskriften er vist 15545 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne