Grillede krabbeklør med frisk kokos
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabbekløer Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Chalotteløgene renses og koges i rødvin med sukker, salt og peber til de er møre ca. 20 min. og tages op.
Rødvinen koges ind til den karamelliserer og de kogte løg vendes i.
Krabbekløerne skylles grundigt og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min.
Kokosnødderne flækkes, kødet tages ud og skæres i mindre stykker.
Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvidløg, finthakket chili, kokos og smages til med salt og peber.
De varme krabbeklør bankes let med en hammer, så skallen flækkes, og anrettes på salaten.
De lune løg lægges omkring, og der serveres straks.
Alternativt kan "salaten" serveres separat i en flækket kokosnød.
|
|
Opskriften er vist 26364 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-05-28 20:30:58 Der hvor vi bor, er der ingen fiskemand i miles omkreds, men krabbeklør kan købes frosne og forkogte - hvordan skal man behandle dem??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne