Grillede krabbeklør med frisk kokos

Grillede krabbeklør med frisk kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabbekløer

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.krabbeklør
4 kokosnødder
1 bdt.frisk timian
2 fedhvidløg
1 alm. rød chili
1 bdt.mizuna eller rucolasalat
250 g.chalotteløg
4 dl.rødvin
1 dl.sukker
 salt
 peber, frisk fra kværn
 
Opskrift:
Chalotteløgene renses og koges i rødvin med sukker, salt og peber til de er møre ca. 20 min. og tages op. Rødvinen koges ind til den karamelliserer og de kogte løg vendes i. Krabbekløerne skylles grundigt og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min. Kokosnødderne flækkes, kødet tages ud og skæres i mindre stykker. Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvidløg, finthakket chili, kokos og smages til med salt og peber. De varme krabbeklør bankes let med en hammer, så skallen flækkes, og anrettes på salaten. De lune løg lægges omkring, og der serveres straks. Alternativt kan "salaten" serveres separat i en flækket kokosnød.





karakterer:
Opskriften er vist 26364 gange,
og udskrevet 609 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-28 20:30:58
Der hvor vi bor, er der ingen fiskemand i miles omkreds, men krabbeklør kan købes frosne og forkogte - hvordan skal man behandle dem???