Stor smørbirkes
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken op og smelt fedtstoffet. Hæld blandingen over den smuldrede gær, når den er fingervarm. Tilsæt salt, sukker, æggeblomme og halvdelen af melet. Rør dejen kraftigt igennem. tilsæt mere mel. Dejen skal være lind og klistret, når den stilles til hævning.
Den hævede dej vendes ud på et meldrysset bord og drysses med mel fra en sigte. Klumpen deles i to, der hver især trykkes ud i en oval, der er 2 cm tyk, og der foldes en gang, fra den ene ende mod den anden. Dejen er klistret, så der skal drysses mel over den. Brødene lægges til hævning på pladen og efterhæver. De pensles, drysses og bages ved 210° i ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 10123 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne