Stegt kylling med mango
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys kyllingen indvendigt med salt og peber og fyld den med skyllet persille.
Brun den i smørret i en stegegryde.
Hæld bouillonen ved og læg låg på.
Lad kyllingen simre i ca. 1½ time.
Efter 1 time hældes fløden og sojaen i.
Tag kyllingen op og jævn saucen let. Smag til med salt og peber og sigt saucen over i en saucekande. Skær agurken i meget tynde skiver ( foodprocessor eller rivejern) og drys med salt. Lad den stå i 15 minutter, hvorefter væden knuges fra. Rør eddike, sukker og vand sammen og læg agurkeskiverne i. Smag til Parter kyllingen og server kartofler, sauce, agurkesalat og mangoterninger til. |
|
Opskriften er vist 25944 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2017-04-30 14:39:47 Spar endelig ikke på kvaliteten af den hele kylling! En meget lækker ret og er man to er der rigeligt til to middage. Lækker sauce og lækker dampet kylling! pia_oesten - 2015-04-27 04:38:36 Super laekker kylling,friskt med mango til :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne