Panna cotta med Blåbærsirup

Panna cotta med Blåbærsirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sukker
1 dl.vand
6 dl.piskefløde
6 dl.sødmælk
2 Vaniljestang
10 Husblas, blade
 
 Blåbær sirup:
300 g.blåbær
2 dl.vand
200 g.sukker
3 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Knug den. Kom sukker, fløde, mælk, vanillekorn og stænger i en gryde, og giv det opkog. Smelt husblassen heri. Hæld massen i portionsglas, og lad den stivne i køleskabi ca. 4 timer.

Kog blåbær, vand, sukker og citronsaft sammen i 5 min. Pres det i gennem en sigte, og afkøl siruppen.

Servér pannacottaerne i portionsglassene pyntet med blåbærsirup og evt. hele friske blåbær.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Opskriften er vist 34351 gange,
og udskrevet 1080 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-30 15:37:36
Jamaica rom, er bare dyrt, så vanilie burde være fint.

  -   2010-04-07 20:59:57
Du behøver faktisk ikke så mange Husblas blade..

  -   2009-10-22 13:08:54
Blåbær sirup´ en bliver noget tynd. Skal den forestille sirup skal den - efter min mening -koges ind!

  -   2008-08-08 22:13:29
var meget sød, vil nøjes med at bruge halvdelen af sukker mængden en anden gang. ellers nem at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug eventuelt en ½ dl. mør jamaica rom for at give den det yderste spids