Panna cotta med Blåbærsirup
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Knug den. Kom sukker, fløde, mælk, vanillekorn og stænger i en gryde, og giv det opkog. Smelt husblassen heri. Hæld massen i portionsglas, og lad den stivne i køleskabi ca. 4 timer.
Kog blåbær, vand, sukker og citronsaft sammen i 5 min. Pres det i gennem en sigte, og afkøl siruppen. Servér pannacottaerne i portionsglassene pyntet med blåbærsirup og evt. hele friske blåbær. |
|
Opskriften er vist 34351 gange,
og udskrevet 1080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer DanielA - 2010-12-30 15:37:36 Jamaica rom, er bare dyrt, så vanilie burde være fint. Jokke - 2010-04-07 20:59:57 Du behøver faktisk ikke så mange Husblas blade.. Knud Daugaard - 2009-10-22 13:08:54 Blåbær sirup´ en bliver noget tynd. Skal den forestille sirup skal den - efter min mening -koges ind! bird1970 - 2008-08-08 22:13:29 var meget sød, vil nøjes med at bruge halvdelen af sukker mængden en anden gang. ellers nem at lave Le Chef - 2005-01-01 01:01:01 Brug eventuelt en ½ dl. mør jamaica rom for at give den det yderste spids |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne