Panna cotta med bøgebladssalat
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pannacotta:
Husblasen udblødes i koldt vand. Fløde, sukker og vanille småkoges i 15 minutter, og vanillestangen tages op. Husblasen kommes i og massen sigtes over i 6 små forme, og stilles på køl indtil de er stive. Sirup: Sukkeret smeltes i tykbundet gryde. Herefter tilsættes vand og lavendel. Ved servering hældes siruppen over pannacottaen. Kan evt. serveres med appelsinfileter vendt i sukker. Salat med bøgeblade Salaten mixes i en skål, og marinaden røres sammen. Vi laver salat af bøgeblade, som er gode at blande i salaten, når de som nu er helt nye og lyse. |
|
Opskriften er vist 10210 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne