Panna cotta med sommerfrugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Panna Cotta:
Kom mælk i en lille gryde, skrab vanillekornene ud i mælken, læg også den tømte vanillestang i, tilsæt rørsukker, nelliker og honning. Varm op til kogepunktet. Blød husblas ud i lidt koldt vand, pres vandet af den og rør den ud i den varme mælk til den er helt opløst. Afkøl mælken let, sigt den og tilsæt yoghurt. Fordel massen i 6-8 forme. Efter 3-4 timer, eller når cremen er stivnet, er den klar til at servering. Rabarber/jordbær: Halvdelen af rabarberne lægges i et ovnfast fad. ¾ af jordbærrene skæres i kvarter. Resten af bærrene og rabarberne koges til en sirup med lidt vand, sukker og muskat til frugterne er meget møre. Si igennem en sigte. Rabarber/jordbær siruppen overhældes de rå rabarber, som herefter bages i ovnen 30-40 minutter ved 120°. Tilsmag de braiserede rabarber med sirup, muskat og eventuelt lidt citronsaft. Servér pannacotta på en bund af sirup og læg de friske jordbærstykker og de bagte rabarber udenom. |
|
Opskriften er vist 22468 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne