Vildænder i portvinssauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens ænderne. Gnid dem godt med enebær, rosmarin, salt og peber. Brun dem herefter i smør og olie, ænderne tages op og fedtstoffet hældes fra og kasseres.
Kom ænderne tilbage i gryden og tilsæt appelsinsaft og portvin. Lad ænderne simre med låg i ca. 50 minutter under låg eller til de er møre. Hvis gryden er ved at koge tør så kan der tilsættes ekstra vand
Tag ænderne op af gryden og hold dem varme. Lad stegeskyen stå lidt så fedtet kan samle sig på toppen og drys så hvedemelet ud over og lad det opsuge i fedtet. Tilsæt creme fraiche. Varm saucen godt igennem og, jævn den med lidt meljævning og smag til med salt og peber. Serveres med hvide kartofler eller pommes frites. |
|
Opskriften er vist 21536 gange,
og udskrevet 835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Nina Larsen - 2007-11-04 19:03:46 supergod moellerkonen - 2005-01-01 01:01:01 det smager fantastisk. Den er nem at lave og hvis man tilrettelægger incl. kogetid på kartofter er det hele færdigt på samme tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne