Lammeragout med svesker
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : |
|
|
Skær fedtet fra culotterne og steg dem et øjeblik i en stegegryde, til noget af fedtet er smeltet fra.
Tag de stegte fedtstykker op kasser dem
Skær resten af kødet i terninger og brun dem i det afsmeltede fedt.
Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber.
Læg låg på og lad kødet somre i ca. 35 minutter ved svag varme.
Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i 10 minutter.
Skum ragouten for fedt og jævn den let med meljævning. Smag til med salt og peber og server lammeragouten med løskogte ris og et drys persille. |
|
Opskriften er vist 8316 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne