Kalvelever med krydret kartoffelmos
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem møre i usaltet vand, ca 20 minutter.
Mos kartoflerne evt. med elpisker, og rør lidt yoghurt i.
Tilsæt rød peber og forårsløg i terninger og smag mosen til med salt og peber.
Drys leverskiverne med salt og peber og steg dem sprøde og gyldne i brusende fedtstof på en pande, de skal have ca 2 minutter på hver side, dog lidt afhængig af tykkelsen. Server kalveleveren med kartoffelmosen til. |
|
Opskriften er vist 17091 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer tove - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne