Kalvelever med krydret kartoffelmos

Kalvelever med krydret kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.kalvelever i tynde skiver
 salt
 peber
 smør og rapsolie
 
 Mos:
1 kg.kartofler
 salt
 peber
1 rød peber
2-3 forårsløg
 yoghurt
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand, ca 20 minutter. Mos kartoflerne evt. med elpisker, og rør lidt yoghurt i. Tilsæt rød peber og forårsløg i terninger og smag mosen til med salt og peber.

Drys leverskiverne med salt og peber og steg dem sprøde og gyldne i brusende fedtstof på en pande, de skal have ca 2 minutter på hver side, dog lidt afhængig af tykkelsen.

Server kalveleveren med kartoffelmosen til.





karakterer:
Opskriften er vist 17091 gange,
og udskrevet 455 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god