Grøn omelet med salat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen med 4 spsk. vand, salt og peber.
Tilsæt de hakkede krydderurter.
Omeletterne kan laves som en stor eller 4 mindre, hvis man ønsker at portionsanrette dem.
Kom fedtstof på panden og hæld æggemassen på. Skrab med en spartel, til æggene begynder at stivne. Skrab efterhånden massen over i den ene side af panden og vip med en hurtig bevægelse den færdige omelet over på en varm tallerken eller serveringsfad. Server omeletten med blandet salat, dressing og groft brød. |
|
Opskriften er vist 21606 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne