Marinerede sild med karrysalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Skær champignonerne i skiver og damp dem i 1 tsk. olie på en pande, til al væde er fordampet.
De må endelig ikke brune.
Hæld dem over på en tallerken til afkøling.
Smag mayonnaise til med salt, peber, karry, sukker og citronsaft og vend champignonerne i. Anret karrysalaten på en tallerken med sildene og pynt med salatblade og dild. Server knækbrød eller rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 34055 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2013-03-31 03:43:36 Den opskrift er dog den bedste kom lidt abler i Fra Montana usa Jette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne