Asparges med mimoseæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk den træede ende af aspargesene og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 1-2 min afhængig af tykkelsen.
Lad dem dryppe godt af, evt. på et viskestykke og anret aspargesene på tallerkner eller et ovalt fad. Stænk dem med olivenolie og drys med salt og peber. Del æggene og skær hviderne i små tern og pres blommerne gennem en metalsigte. Anret hvider og blommer over aspargesene og drys med klippet dild, kørvelfnug, finthakket persille eller purløg. Server med italiensk brød, der er ristet på en tør pande. |
|
Opskriften er vist 52330 gange,
og udskrevet 1074 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil tro, at æggene skal være kolde. marianne - 2005-01-01 01:01:01 skal æggene være varme? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne