Asparges med mimoseæg

Asparges med mimoseæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Asparges med mimoseæg, billede 4 Asparges med mimoseæg, billede 1 Asparges med mimoseæg, billede 2 Asparges med mimoseæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.asparges
2 spsk.olivenolie
2 storehårdkogte æg
 dild/kørvel/persille/purløg
 ristet brød
 
Opskrift:
Knæk den træede ende af aspargesene og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 1-2 min afhængig af tykkelsen.

Lad dem dryppe godt af, evt. på et viskestykke og anret aspargesene på tallerkner eller et ovalt fad. Stænk dem med olivenolie og drys med salt og peber.

Del æggene og skær hviderne i små tern og pres blommerne gennem en metalsigte. Anret hvider og blommer over aspargesene og drys med klippet dild, kørvelfnug, finthakket persille eller purløg.

Server med italiensk brød, der er ristet på en tør pande.





karakterer:
Opskriften er vist 52334 gange,
og udskrevet 1074 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil tro, at æggene skal være kolde.

  -   2005-01-01 01:01:01
skal æggene være varme?