Mimose æg 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Hårdkog æggene, beregn 8-10 min. Hak krabbekød (eller alternativt bruges dampede grøntsager) fint og bland det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber. Skyl æggene i koldt vand. Pil og halvér dem forsigtigt. Tag blommerne ud og mos dem. Fyld æggebådene op med mayonnaisesalaten. Drys med de mosede æggeblommer og pynt med agurkeskiver, citronbåde og salatblade. Kan serveres med: Kuvertbørd. Flütes.
|
|
Opskriften er vist 19700 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne