Mimose æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver æggene på langs og fjern blommerne. Læg æggehviderne i en ring på et stort fad. Fyld dem med kaviar.
Skyl salathovedet og skil bladene. Hjertet samles igen og arrangeres midt i æggene, så mange som der nu er plads til. Gnid æggeblommerne gennem en fin sigte. Fordel det over kaviaren, men gem 1 spsk til pynt. Masker hver æg med 1 spsk creme fraiche. Drys med resten af blommerne. |
|
Opskriften er vist 48359 gange,
og udskrevet 702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-03-26 16:24:13 Stenbiderrogn og lakserogn er let rødlig, men den ægte kaviar er jo sort. anonym - 2009-03-15 14:51:30 nej, man kan få hvid kaviar mig - 2007-12-13 20:01:58 nej det må være en fejl anonym - 2007-04-02 10:05:08 ufarvet kaviar er det sort? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne