Mimoseæg

Mimoseæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mimoseæg, billede 4 Mimoseæg, billede 1 Mimoseæg, billede 2 Mimoseæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hårdkogte æg
2 spsk.mayonnaise
3 stænktabasco
1 knsp.karry
2 stænksoya
 
Opskrift:
Pil æggene og halvér dem. Tag blommerne ud.

Rør mayonnaise med krydderier og fyld den i hullerne.

Anret æggene på et fad og pres blommerne gennem en sigte hen over æggene.





karakterer:
Opskriften er vist 53080 gange,
og udskrevet 669 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-07 08:00:23
Smager rigtig godt, men pas på med Tabaskoen. Husk at æggene skal være rigtig hårdkogt.