Mimoseæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil æggene og halvér dem.
Tag blommerne ud.
Rør mayonnaise med krydderier og fyld den i hullerne. Anret æggene på et fad og pres blommerne gennem en sigte hen over æggene. |
|
Opskriften er vist 53080 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer A Norn - 2012-04-07 08:00:23 Smager rigtig godt, men pas på med Tabaskoen. Husk at æggene skal være rigtig hårdkogt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne