Hønsekødssalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Skær det kogte kød i små stykker. Rens champignon og skær dem i skiver. Hæld aspargessnitter i en sigte og lad væden løbe af.
Rør mayonæsen op med crème fraichen og smag dressingen til med citron og krydderrier. Anret kød, champignon og aspargessnitter og hæld dressingen over. Server salaten til frokost, natmad el. portionsanretninger på salatblade som forret. |
|
Opskriften er vist 38218 gange,
og udskrevet 830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer kate - 2017-04-08 13:37:02 Kan det fryses ned |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne