Orangesovs

Orangesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Oregano

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 smør eller Margarine
 karry
 saften af 2 appelsiner
4 æbler Fx Coxorange eller Ingrid Marie
250 g.druer
3 dl.hønsebouillon
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smørret smeltes og karryen brændes af ( mængde efter smag, men ca. 1½ tsk), orangesaft og bouillon tilsættes og koges i ca. 5 min. Æbler ( skrællede, skåret ud i tern) og druer (halve, udstenede) tilsættes og koges med i ca. 1 min. Fløden tilsættes. Smag til med salt og peber. Jævnes hvis det ønskes.





karakterer:
Opskriften er vist 14753 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu