Agurkerand
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk agurkerne, tag kernerne ud som kasses, riv agurkerne groft.
Reven agurk, hønsebouillon på nær et par spsk. Finthakket skalotteløg hakket estragon og persille blandes smages til med citronsaft salt og peber, pas lidt på med saltet da der er salt i bouillonen. Husblassen knuges fri for væde og smeltes i den gemte hønsebouillon og blandes godt med de øvrige ingredienser Hældes i en lille randform knap 1 liter og stilles i køleskabet en times tid gerne natten over. Ved serveringen lægges salatblade i midten og der fyldes f.eks. med rejer, laks og kaviar eller lignende. Ser flot ud på et stort frokostbord og smager godt. |
|
Opskriften er vist 37389 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Margit fra Borsholm - 2012-07-23 20:47:40 Denne agurkerand har været een af mine yndlingsretter i årevis. Blot mangler i opskriften her at den skal serveres med creme fraiche tilsat knust hvidløg,salt, peber og dertil flute. Man kan også bruge andre krydderurter i randen end estragon,f.eks.basilikum. merian,løvstikke,persille purløg,el. lidt af hvert. Stinne Engholm - 2012-07-23 15:24:12 En dejlig ret, og passer godt til en varm sommer dag, hvor appetitten ikke er stor. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne