Stegt paprikakylling med græsk tilbehør

Stegt paprikakylling med græsk tilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (ca. 800-1000 g )
 salt
 peber
 paprika
 
 Salat:
2 ½ dl.syrnet mælkeprodukt ( højst 1.5 g fedt pr. 100g )
1 fedhvidløg
 salt
 peber
½ agurk i små tern
 
 Stegte kartofler:
6-800 g.kartofler
0.5 spsk.raps- eller olivenolie
 salt
 peber
 krydderi efter behag
 evt. lidt citronsaft
 
 Tomat salat:
5 tomater
0.5 bdt.purløg
1 skalotteløg
10 sorteoliven
 
 Marinade:
1 dl.tomatjuice
2 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
200 g.grovflute
 
Opskrift:
Del kyllingen i kvarter og læg stykkerne i et ildfast fad, drys med salt, peber og paprika og hæld lidt vand i bunden af fadet Steg kyllingen i ovnen ved 200 grader i 45 min. Smag surmælken til med hvidløg, salt og peber. Bland agurk i tern i og stil agurkesalaten koldt indtil servering Børst eller skræl kartoflerne og skær dem i både Bland olie og krydderier og vend kartoflerne i blandingen Bred dem ud på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 45 min. . Skær tomaterne i skiver, klip purløget i små stykker og skær løget i tern Anret det hele på et fad, bland marinaden og hæld den over kort før servering





karakterer:
Opskriften er vist 17004 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-13 08:29:17
det er bare hammer lækkert igå' såen er det bsr'