Paprikakylling i skarp sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand. Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.
Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker. Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare. Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand. Smag til med salt og peber. Bring det hele i kog. Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter. Server retten meget varm med løse ris til. |
|
Opskriften er vist 14070 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne