Paprikakylling i skarp sauce

Paprikakylling i skarp sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.glasnudler
1 STEGT kylling, ca. 1000 gram
3 grønne peberfrugter
2 fedhvidløg
1 stortløg
1 spsk.madolie
1 tsk.sambal olek
1 citron saften heraf
3 spsk.soja
2 tsk.sukker
1.75 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand. Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.

Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker.

Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare. Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand. Smag til med salt og peber. Bring det hele i kog. Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter.

Server retten meget varm med løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 14070 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu