Pate med kyllingelever (Kyllingeleverpate)

Pate med kyllingelever (Kyllingeleverpate), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kylingelever
30 g.smør
1 løg, skåret i både
3 fedhvidløg
4 spsk.fromage frais
1 spsk.brandy
 salt
 friskkværnet sort peber efter smag
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader. Læg kyllingelever, smør, løg og hvidløg i et ovnfast fad, rist det i den varme ovn i 25-30 minutter, indtil løget er mørt.

Kom ingredienserne i en foodprocessor eller blend sammen med resten af ingredienserne og blend dem til en glat masse. Smag på pateen og krydr om nødvendigt med salt og peber. Hæld den i et fad eller en skål og opbevar den i køleskabet, til den skal bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 40313 gange,
og udskrevet 959 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-15 16:29:47
Den er lidt for løs, ellers til et 10-tal.

  -   2007-08-15 16:21:06
denne opskrift er himmelsk,