Lammekoteletter med mozzerella
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tør koteletterne med køkkenrulle.
Varm olivenolien i en stegepande og kom koteletterne i.
Steg dem ca. 3 min. på hver side, de skal være pænt brune. Lammekoteletter kan med fordel være lidt rosa inden i. Drys med salt og nymalet peber. Hak den friske basilikum og drys den over koteletterne. Læg et låg over stegepanden og eftersteg koteletterne i 1-2 min. Skær imens de grønne oliven i skiver. Anret koteletterne på et stort fad. Pynt dem med mozzarella, oliven, citron og basilikum og server Grøn båndspaghetti eller kartoffelbåde samt smørdampet helt spinat til. |
|
Opskriften er vist 8779 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne