Pizzasovs

Pizzasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pizzasovs, billede 4 Pizzasovs, billede 1 Pizzasovs, billede 2 Pizzasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Oregano, tørret
4 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Det hele blendes sammen, skal ikke koges op.

Der bliver til 2-3 bradepander.





karakterer:
Opskriften er vist 62737 gange,
og udskrevet 901 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 904 (215 kcal)
KJ pr. Portion 904 (215 kcal)
Vægt ialt 418 gram
Vægt pr. Portion 418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 216 KJ (51 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-07 12:49:06
helt klart friske tomater, men erstat den ene med 50gr soltørrede tomater, det gør også sovsen tykkere som fam. pedersen gerne vil have!

  -   2008-06-20 10:15:15
Jeg forstår slet ikke hvorfor folk laver hjemmelavet tomatsovse og supper, og bruger dåsetomater... det samger helt klart bedre med friske tomater, for en dåse tomater, bruges 5 mellemstore tomater (ca500g) smagen bliver mere frisk og helt himmelsk... ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
ja man kan godt bruge tøret basilikum ca 2 tske

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan man bruge tørret basilikun i stedet?

  -   2005-01-01 01:01:01
det er nemmere at bruge tomatpuré det bliver ikke nær så flydende