Pizzasovs
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele blendes sammen, skal ikke koges op.
Der bliver til 2-3 bradepander. |
|
Opskriften er vist 62737 gange,
og udskrevet 901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer cowfoot - 2012-03-07 12:49:06 helt klart friske tomater, men erstat den ene med 50gr soltørrede tomater, det gør også sovsen tykkere som fam. pedersen gerne vil have! Keld Christensen - 2008-06-20 10:15:15 Jeg forstår slet ikke hvorfor folk laver hjemmelavet tomatsovse og supper, og bruger dåsetomater... det samger helt klart bedre med friske tomater, for en dåse tomater, bruges 5 mellemstore tomater (ca500g) smagen bliver mere frisk og helt himmelsk... ;) Brian M - 2005-01-01 01:01:01 ja man kan godt bruge tøret basilikum ca 2 tske Casper - 2005-01-01 01:01:01 Kan man bruge tørret basilikun i stedet? fam. Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 det er nemmere at bruge tomatpuré det bliver ikke nær så flydende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne