Ovnstegt lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Ovnen tændes på 175° C. Lammekøllen drysses med salt, peber og det pressede hvidløg. Lægges i et ildfast fad med vand i bunden eller steges i stegepose. Steges i 1 1/2 - 2 timer på nederste ovnrille. Lammekøllen har bedst af at stå i 10 min. (tildækket), inden den skæres ud.
Det synlige fedt skæres væk. Kan serveres som i Grækenland med citronbåde. Kan også serveres med syltede agurker. Resten af lammekøllen kan bruges til pålæg eller fryses. Tips: Provencekrydderi kan drysses på inden stegningen. |
|
Opskriften er vist 23640 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-08 17:08:05 Denne opskrift er simpel, men samtididg fantastisk! især for alle lammekøds elskere... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne