Røget skinkeculotte med røræg
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen med vand og rigelig friskmalet peber. Smelt lidt smør i en pande og hæld æggemassen i panden, Lad den stivne let og løft derefter massen fra panden så det flydende kan løbe ned. Fortsæt med at løfte, indtil hele æggemassen er stivnet. Drys med purløg.
Server med marineret squash. |
|
Opskriften er vist 13934 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne