Sennepsovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles, og hakkes meget fint.
Svitses gennemsigtige i lille gryde.
Hvidvin tilsættes, og det koger ned til ca halvdelen. Sennep og creme fraîche piskes i saucen. Småkoger i fem minutter og smages til med salt, peber og cayennepeber. |
|
Opskriften er vist 19247 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne