Sennepsovs

Sennepsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
2.5 dl.tør hvidvin
5 spsk.dijonsennep
3 spsk.creme fraîche 38%
1 nipcayennepeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene pilles, og hakkes meget fint. Svitses gennemsigtige i lille gryde.

Hvidvin tilsættes, og det koger ned til ca halvdelen.

Sennep og creme fraîche piskes i saucen. Småkoger i fem minutter og smages til med salt, peber og cayennepeber.





karakterer:
Opskriften er vist 19165 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu