Tunlagkage
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Tunen tages ud af dåserne, moses og blandes med mayonnaisen. Smages til med løg, dild, citronsaft samt salt og peber. Husblas opløses og røres i. Til sidst røres den stiftpiskede fløde i. Kommes i en form og stlles koldt i en time. Pyntes med rød kaviar (1 glas) ovenpå samt hakket dild på siderne. Serveres med citronbåde og flütes.
|
|
Opskriften er vist 33151 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-17 19:26:17 En god opskrift på tunmousse, men hvor er lagkagen henne??? ima - 2007-09-10 12:34:55 Rigtig god - og ikke så tung som tunmousse tit er anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager bedre, hvis kaviaren kommes i, og en del mere end 1 glas... ps. salt er ikke nødvendigt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne